У п’ятницю Львівщина попрощається з чотирма загиблими захисниками

26 січня на Львівщині в останню путь проведуть Ігоря Кошлая, Андрія Миляна, Богдана Луцика та Ігоря Стахіва

У п’ятницю 26 січня, у Львівській області попрощаються з чотирма загиблими захисниками, повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Ігор Кошлай

Ігор кошлай Фото: Львівська обласна військова адміністрація

Воїн родом зі Львова. Від початку повномасштабного вторгнення Росії став на захист України. Загинув 7 січня 2024 року, виконуючи бойове завдання у Запорізькому напрямку у віці 50 років. У захисника залишились донька, дружина, сестра.

Андрій Милян

Андрій Милян Фото: Львівська обласна військова адміністрація

Із початком повномасштабного вторгнення львів’янин став на захист України від загарбників до лав 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади. У Андрія Миляна залишилися мама, дружина, 5-місячний син та сестра.

Богдан Луцик

Богдан Луцик Фото: Львівська обласна військова адміністрація

Житель міста Соснівка. Інспектор прикордонної служби військової частини 9938. Загинув 22 січня під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Ігор Стахів

Ігор Стахів Фото: Львівська обласна військова адміністрація

Житель села Вороняки Золочівського району. Воїн був стрільцем-помічником гранатометника сьомої парашутно-десантної роти 2 парашутно-десантного батальйону. Загинув 18 січня 2024 року поблизу населеного пункту Новоселівське Сватівського району Луганської області. У захисника залишилися дружина, три доньки і четверо внуків.