13 січня Львівщина попрощається з трьома загиблими захисниками

У суботу в останню путь проведуть Ореста Іваневича, Назара Дуду та Володимира Носаля

У суботу, 13 січня, Львівщина попрощається із трьома загиблими захисниками. Про це повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

Орест Іваневич

Львів’янин. Із початку повномасштабного вторгнення Орест добровільно став на захист Батьківщини у складі 125-ї окремої бригади ТрО. Боронив території Сумщини, Харківщини та Донеччини. За мужність і вірність був відзначений нагрудним знаком «Ветеран війни» та хрестом «Честь і слава». Захисник загинув 7 січня 2024 року. Йому було 39 років. У воїна залишилася дружина, син та брат.

Назар Дуда

Львів’янин. На початку повномасштабної війни долучився до лав 13-го окремого десантно-штурмового батальйону імені Героя України полковника Тараса Сенюка 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади. Захисник загинув 4 січня 2024 року. Йому було 45 років. У Назара залишилися батьки, дружина та син.

Володимир Носаль

Мешканець міста Радехів. Проходив службу у військовій частині А1008. Захисник загинув 10 січня 2024 року під час виконання бойового завдання у Харківській області. Йому було 49 років.