На трасі біля Львова зіткнулися три авто та пасажирський автобус

Травми отримали шестеро людей, зокрема, троє дітей

На автодорозі Київ — Чоп у селі Чишки біля Львова зіткнулися три автомобілі та пасажирський автобус. Травмовані шість осіб, троє з них — діти. Як повідомили LVIV.MEDIA у пресслужбі Патрульної поліції Львівщини, аварія сталася об 11:25 10 січня.

За даними поліції, поблизу села Чишки Львівського району зіткнулися три автомобілі — Skoda Octavia, MINI Cooper, DACIA Lodgy та пасажирський автобус VAN HOOL. Автобус, яким керував 39-річний мешканець Херсону, їхав за маршрутом «Київ-Хуст». За кермом MINI Cooper був 38-річний чоловік з Мукачево, Skoda Octavia керував 36-річний житель Шепетівки, а DACIA Lodgy — 44-річна жителька Рівного. Також у поліції повідомляють, що перед зіткненням усі автомобілі, включно з автобусом, рухалися в одному напрямку.

В результаті аварії травми отримали шестеро людей, зокрема троє дітей. Травмувалися водійка DACIA Lodgy та двоє її пасажирів віком 68 та 7 років. Також медичної допомоги потребували троє пасажирів Skoda Octavia — двоє дітей віком 7 та 10 років, а також 48-річна жінка. Пасажири автобуса та водій MINI Cooper не постраждали.

Після зіткнення на місце аварії прибули усі необхідні служби. Патрульні організували на дорозі реверсний рух транспорту. Усім потерпілим надали необхідну медичну допомогу.