На Львівщині 9 грудня попрощаються із сімома загиблими захисниками

У Львівській області у суботу в останню путь проведуть Андрія Палайду, Сергія Смаля, Сергія Власенка, Степана Лутчина, Олега Павлова, Анатолія Березяка та Сергія Гаврилюка

У суботу, 9 грудня, Львівщина прощатиметься із сімома полеглими військовослужбовцями.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Андрій Палайда

Житель села Сулимів Куликівської громади. Воїн став на захист України з початку повномасштабного вторгнення РФ. Загинув 3 грудня 2023 року поблизу населеного пункту Авдіївка на Донеччині. У захисника залишились батьки та сестра.

Андрій Палайда

Сергій Смаль

Мешканець міста Броди Золочівського району. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Воїн був солдатом. Загинув 5 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання на лівому березі Дніпра на Херсонщині. У захисника залишилася дружина та двоє дітей.

Сергій Смаль

Сергій Власенко

Мешканець Червоноградської громади, 1983 року народження. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Проходив службу у в/ч А0998. Загинув 4 грудня 2023 року на Донеччині.

Сергій Власенко

Степан Лутчин

Житель села Острів, 1975 року народження. З перших днів повномасштабного вторгнення чоловік разом із сином Владиславом пішов захищати Україну. Проходив службу в складі 63 окремого батальйону сил ТРО. Цьогоріч син Владислав потрапив в полон до окупантів, а батько Степан загинув на Харківщині.

Степан Лутчин

Олег Павлов

Львів’янин із початком повномасштабного вторгнення РФ повернувся з-за кордону та став на захист Батьківщини. Боровся із російськими загарбниками на Харківщині у лавах 60-ї окремої піхотної Інгулецької бригади Корпусу резерву Сухопутних військ ЗСУ. У воїна залишилися дружина, троє дітей, сестра та племінники.

Олег Павлов

Поховають Олега на Личаківському кладовищі у Львові. Чин похорону розпочнеться о 10:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 10:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Анатолій Березяк

Львів’янин із початком повномасштабного вторгнення РФ став на захист Батьківщини від окупантів. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у лавах 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ.

Анатолій Березяк

Виконував бойові завдання на східному напрямку фронту. У воїна залишилися дружина, син і донька. Поховають Анатолія на Личаківському кладовищі у Львові. Чин похорону розпочнеться о 10:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 10:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Сергій Гаврилюк

Сергій Гаврилюк

Народився у Львові, проживав у Яворівському районі. Після початку повномасштабної російської агресії пішов добровольцем до війська. Став до лав 63 окремої механізованої бригади. 29 листопада під час штурмових дій противника на Луганщині гранатометник загинув.