7 грудня Львівщина попрощається із п’ятьома полеглими захисниками

У четвер у Львівській області в останню путь проведуть Василя Барнінця, Петра Рудніцького, Володимира Герасимлюка, Тараса Рибчака та Роман Крутого

У четвер, 7 грудня, Львівщина прощатиметься із п’ятьма полеглими захисниками, повідомили у Львівській ОВА.

Василь Барнінець

Мешканець села Риків Козівської громади, 1976 року народження. З перших днів війни, будучи підприємцем, допомагав Збройним Силам України, згодом чоловіка мобілізували. Він загинув під час виконання бойового завдання.

Петро Рудніцький

Родом з села Корсів Золочівського району. До лав Збройних Сил України став у січні 2023 року. Воїн був оператором-топогеодезистом відділення самохідного артилерійського дивізіону. Загинув 30 листопада 2023 року у боях на території Запорізької області.

Володимир Герасимлюк

Жив у Львові. На захист України став ще на початку повномасштабного вторгнення. Боронив суверенітет та незалежність держави на східному напрямку у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ. У воїна залишилися мама, двоюрідні брати, сестри, племінники, дядько та хрещений батько.

Тарас Рибчак

Уродженець села Голешів Львівської області. З початком повномасштабного вторгнення пішов до війська добровольцем. Виконував бойові завдання у складі військової частини А4788 Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. У воїна залишилися дружина та 8-річна донька.

Роман Крутой

Мешканець села Острів Червоноградської громади, 1988 року народження. На початку повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист України. Проходив службу у ВЧ А4773. Загинув 30 листопада 2023 року у бою на Донеччині.