Громадські організації Львівщини можуть виграти 25 тис. євро гранту для підтримки переселенців

Благодійний фонд “Крила Надії” шукає партнерів для реалізації проєкту

Громадські організації та ініціативні групи Львівщини можуть виграти грант у розмірі 25 тисяч євро для підтримки вимушено переміщених осіб від благодійного фонду “Крила Надії”. Проєкт підтримують Міністерство внутрішніх справ Чехії та програма “Допомога на місці”.

Мета проєкту — підтримка ініціатив та організацій, які працюють із людьми, що були змушені залишити свої домівки на прифронтових та окупованих територіях, рятуючись від війни. Заходи мають сприяти психологічній та профорієнтаційній підтримці, а також допомагати інтеграції переселенців у нові спільноти.

Планується залучити від одного до трьох партнерів в кожній області для реалізації підтримки ВПО шляхом проведення тренінгів, зустрічей тощо. Проєкт діятиме у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях. Не розглядатимуться заявки від фізичних осіб, політичних організацій, органів місцевого самоврядування, чиновників та організацій, що зловживали донорськими коштами в минулому.

Крайній термін подачі — 26 листопада 2023 року. Детальніше за посиланням http://surl.li/ncvqa.