Львівщина 7 листопада попрощається із захисником Володимиром Гнатюком

Поховають воїна на Личаківському кладовищі

У вівторок, 7 листопада, Львів попрощається із захисником Володимиром Гнатюком. Про це повідомила Львівська міська рада.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Володимир Гнатюк

Володимир народився 28 травня 1972 року у місті Винники. Навчався у львівській школі №29. Згодом здобув професійно-технічну освіту у місцевому училищі за спеціальністю «слюсар – ремонтник». Протягом 1990-1992 років проходив строкову службу у Республіці Комі.

У мирний час Володимир працював у товаристві з обмеженою відповідальністю “Винниківська тютюнова фабрика”. Згодом змінив сферу праці на будівельну, займався малюванням та майструванням з дерева.

З початком повномасштабного вторгнення, попри незадовільний стан здоров’я, Володимр добровільно доєднався до лав 42-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ ЗСУ. Виконував бойові завдання на східному напрямку.

Захисник загинув 27 жовтня. У Володимира Гнатюка залишилися мама, дружина та 15-річний син.