Львівщина 25 серпня попрощається із чотирма загиблими захисниками

Львівщина попрощається зі Миколою Гичком, Назарієм Хомином, Валерієм Петровим та Романом Андрушком.

Сьогодні, 25 серпня, Львівщина проведе в останню путь чотирьох загиблих на війні Героїв.

Про це пишуть на сторінці Львівської обласної військової адміністрації.

Микола Гичко

Фото: ЛОДА

Герой є уродженцем Тернопільщини, однак останнім часом проживав у Дрогобичі. З першого дня повномасштабного вторгнення воїн добровільно став на захист України. Служив артилеристом 44-ої окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола. Воював у гарячих точках. Загинув 22 серпня 2023 року під час артилерійського обстрілу в районі села Нова Токмачка Запорізької області. Воїн отримав осколкове поранення несумісне з життям. З рідних у захисника залишились дружина та сестра з сім’єю.

Назарій Хомин

Фото: ЛОДА

Народився у селі Новий Кропивник Східницької громади Дрогобицького району. З початком повномасштабної війни став на захист України. Служив у 80 окремій десантно-штурмовій бригаді ЗСУ. Загинув 20 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання. З родичів у захисника залишились батьки.

Валерій Петров (07.04.1975-19.08.2023)

Фото: ЛОДА

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. Боронив територіальну цілісність та незалежність держави у лавах 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони ЗСУ. Виконував бойові завдання на східному напрямку. У Валерія Петрова залишилися дружина, син, батько, онучка, сестра та невістка.

У пресслужбі Львівської міської ради уточнили, що чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Роман Андрушко

Фото: ЛОДА

Мешканець Судововишнянської громади Яворівського району. З початком повномасштабної війни став на захист України. Загинув 21 серпня 2023 року під час бойового завдання у Луганській області.