На Львівщині затримали злодіїв, які вкрали гроші та золота на пів мільйона гривень

Зловмисникам загрожує до 12 років тюрми

Правоохоронці затримали двох зловмисників, причетних до крадіжки з будинку у Самбірському районі. Зокрема, вони викрали 13 400 доларів, 3 000 гривень та золоті вироби. Загальна сума збитків – понад пів мільйона гривень.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

Так, у понеділок, 15 травня, близько 23:30, 35-річна жителька одного з сіл Самбірського району звернулася до поліції й повідомила про крадіжку зі свого будинку.

Як встановили правоохоронці, особи проникли у будинок, пошкодивши вікно. Зловмисники викрали з помешкання 13 400 доларів США, 3 000 гривень та золоті вироби. Натомість загальна сума завданих збитків становить 520 тисяч гривень. Після скоєння злочину крадії сіли в автомобіль та поїхали у невідомому напрямку.

Місце злочину. Фото: поліція Львівщини

Водночас поліцейські надіслали орієнтування на автомобіль у всі територіальні підрозділи Самбірського районного відділу поліції та підрозділи у сусідніх районах.

«Невдовзі автомобіль із зловмисниками був зупинений за кілька кілометрів від місця скоєння злочину співробітниками Дрогобицького районного відділу поліції із залученням бійців спецпідрозділу поліції КОРД», - йдеться у повідомленні.

Місце злочину. Фото: поліція Львівщини

Зловмисників – двох мешканців Стебника віком 41 та 43 роки – затримали й відкрили проти них кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - від семи до дванадцяти років тюрми з конфіскацією майна.

Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у Львові правоохоронці розшукали 85-річного чоловіка, який вкрав речі у підлітка.