На Львівщині чоловік відбувся випробувальним терміном за знущання з колишньої дружини

Фото: pexels

У суді кривдник відмовився давати показання

Миколаївський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який систематично вчиняв домашнє насильство стосовно своєї колишньої дружини.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №447/2952/22.

Зазначається, що кривдник спільно проживав зі своєю колишньою дружиною та знущався з неї у період з липня 2021-го до листопада 2022 року. Зокрема, він кричав на неї, висловлювався нецензурними словами та вчиняв сварки. Такими діями чоловік завдавав психологічну шкоду здоров’ю жінці.

Також зазначається, що на чоловіка за домашнє насильство неодноразово накладалося адміністративне стягнення. У суді кривдник свою вину у скоєному визнав, однак відмовився надавати показання.

Суд визнав чоловіка винним у домашньому насильстві та призначив йому покарання у виді 1 року обмеження волі. Втім кривдника звільнили від відбування покарання призначивши й рік випробувального терміну.

Нагадаємо, нещодавно мешканця Пустомитівщини притягнули до кримінальної відповідальності за домашнє насильство. Чоловік часто зловживав алкоголем та систематично вчиняв безпричинні конфлікти з неповнолітньою дочкою.