• Головна
  • Новини Львівщини
  • Максим Козицький розповів про ключові події за добу на Львівщині: як збираються покращити життя жителів області

Максим Козицький розповів про ключові події за добу на Львівщині: як збираються покращити життя жителів області

Фото: Львівська обласна військова адміністрація

У Дрогобичі з молоддю проведуть бесіди про вступ у небезпечні молодіжні угрупування та вплив соцмереж

Попередня доба в області минула спокійно. Загроз ракетних ударів на Львівщині не фіксували.

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

У Львівській області стартував проєкт, у межах якого ВПО та релокованому бізнесу допоможуть покращити підприємницькі навички. Водночас у Жовкві відбувається тренінг в межах програми ЄС «Угода мерів — Схід». Представники 13 громад зустрілись, щоб обмінятися досвідом і обговорюватимуть перспективи енергетичного розвитку міст та можливості для підвищення рівня життя жителів громад. Серед учасників зі Львівщини представники Пустомитівської, Рава-Руської та Жовківської громад. Також були представники й інших областей.

Евакуаційними потягами зі зон активних бойових дій у нашу область прибули ще 72 людини. До Перемишля зі Львівщини вирушила 961 особа.

Воїнам 80 окремої десантно-штурмової бригади доправили три Старлінки, які придбали за кошти міського бюджету Червонограда. Окрім цього, захисникам передали близько 1500 енергетичних напоїв, які захисникам передав волонтер і почесний громадянин Червоноградської громади Sebastian Bursakowski-Irzykowski.

Учора відбулось друге розширене засідання робочої групи з формування Стратегії розвитку Яворівської територіальної громади. Учасники засідання напрацювали та обговорили основні напрями розвитку в громаді. Йдеться про економіку, соціально-гуманітарне забезпечення та житлово-комунальну сферу.

Стрийська РВА та Київський університет права НАН України підписали Меморандум про співпрацю і партнерство. Відтак школам Стрийщини уже передали комплекти юридичних енциклопедій від вищого навчального закладу з метою надання базових правових знань учням шкіл району.

Шахісту з Бродів надали звання «Майстер спорту України». Почесне спортивне звання присудили 20-річному Володимиру Медведику.

У Дрогобичі започаткували Духовні бесіди на час Великого посту. Організатори прагнуть створити умови для щирого спілкування з молоддю про проблеми, які її турбують. Зокрема, застерігатимуть від вступу в молодіжні рухи та течії, які спрямовані на агресію, а також поговорять про вплив соцмереж. Зустрічі відбуватимуться щовівторка (вул. Івана Франка, 20).

Додамо, LVIV.MEDIA зібрало всю інформацію про діяльність небезпечного угрупування «ПВК „Редан“ у Львові, як з його учасниками бореться поліція та на що варто звернути увагу батькам.