Ще 6 машин вирушили зі Львівщини на передову

Їх передали в межах ініціативи «1000 автомобілів свободи»

Ще 6 машин вирушили зі Львівщини до наших оборонців на передову в межах ініціативи «1000 автомобілів свободи».

Про це на своїй сторінці написав голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Фото зі сторінки Максима Козицького

«Небайдужі жителі області продовжують долучатись до ініціативи. Чи не кожного дня з різних районів нашої області до захисників і захисниць вирушає транспорт, укомплектований продуктами, амуніцією та всім необхідним. Кожна автівка це чиєсь врятоване життя, це люди, які доїхали туди, куди потрібно, це важливий вантаж, який доправили вчасно. Це внесок у перемогу над окупантом», йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 2 жовтня перетнули «екватор» проєкту «1000 автомобілів свободи». У межах ініціативи зі Львівщини на фронт передали ще 33 машини. Того дня відправили п’ятисоте авто. А це вже «екватор» проєкту.

У вівторок, 27 вересня, з Львівщини на фронт для українських захисників та захисниць передали ще три автомобілі в межах ініціативи «1000 автомобілів свободи».

Раніше британські благодійники та діаспора спільно придбали автомобілі на замовлення військових та передали їх у співпраці з благодійним фондом «Ukrainian Angels Foundation». Транспорт вирушив до 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, 63-го батальйону 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України та 26-ї артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого Романа Дашкевича.

Також ІТ-компанія «SoftServe» придбає 29 автомобілів швидкої допомоги та обладнання до них у межах ініціативи начальника Львівської ОВА Максима Козицького «1000 автомобілів свободи».

29 вересня на фронт до захисників з Львівщини поїхали п’ять автомобілів високої прохідності та одна «швидка». Їх передали в межах ініціативи «1000 автомобілів свободи».

5 вересня зі Львівщини на передову вирушили ще 17 автівок.

А 20 липня в межах проєкту «1000 автомобілів свободи» з Львівщини на фронт передали ще 12 укомплектованих автомобілів.