На Львівщині лісгосп збирається купити елітний автомобіль за 2,5 млн грн

Державне підприємство "Дрогобицьке лісове господарство" придбає собі елітний автомобіль "Toyota Highlander" з повною комплектацією.

Відповідний тендер опублікований на порталі "Prozorro".

Очікувана вартість закупівлі становить 2,5 млн гривень. Провести аукціон планують 15 вересня.

Згідно з тендерною документацією, компанія, яка виграє тендер, повинна доставити автомобіль до 30 листопада.

Фото: Toyota

Автомобіль повинен бути з об’ємом двигуна 3,4 л, стандартом токсичності EURO 6, з 8-ми ступеневою автоматичною коробкою передач та на повному приводі. Максимальна швидкість автомобіля має бути 180 км/год.

Також він повинен бути обладнаний заднім інтегрованим спойлером, декоративними темно-сірими вставками заднього бампера, сріблястими рейлінгами на даху, хромованим молдингом віконної лінії та чорною глянцевою решіткою радіатора з хромованим обрамленням.

Фари авто мають бути світлодіодні прожекторні з висувними омивачами під ними. Фари головного світла повинні бути оснащені функцією супровідного освітлення "Follow me home".

Фото: Toyota

Окрім того, серед вимог:

  • тоновані задні вікна та вікна дверей багажного відділення;
  • зовнішні дзеркала з електрорегулюванням, обігрівом, функцією автоматичного складання та підсвічування простору біля передніх дверей, функцією автоматичного нахилу під час руху заднім ходом;
  • внутрішнє дзеркало заднього огляду з функцією автоматичного затемнення.

Сидіння авто мають бути шкіряні, а дверні карти оздоблені синтетичною шкірою. Оздоблення інтер'єру буде з декоративними вставками, що імітують дерево.

Фото з відкритих джерел

Серед іншого, державне підприємство також додатково заплатить за фонову ілюмінацію панелі приладів та карт дверей, безключовий доступ, круїз-контроль, підігрів та вентиляцію сидінь, клімат-контроль.

А ще авто обладнають мультиінформаційним кольоровим дисплеєм 7.0" на панелі та проєкційним кольоровим дисплеєм на лобовому склі.

Можливо, пропустили: