• Головна
  • Новини Львівщини
  • На Львівщині директору фірми-підрядника та інженеру технагляду, які присвоїли майже 1,3 млн грн, повідомили про підозру

На Львівщині директору фірми-підрядника та інженеру технагляду, які присвоїли майже 1,3 млн грн, повідомили про підозру

За даними слідства, товариство, яке очолював підозрюваний, виконувало ремонт автодороги у Судовій Вишні неналежним чином

Під час будівництва дороги у Судовій Вишні директор фірми-підрядника та інженер технічного нагляду присвоїли майже 1,3 млн грн. Правопорушникам повідомили про підозру.

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

За даними слідства, товариство, яке очолював підозрюваний, виконувало ремонт автодороги у Судовій Вишні неналежним чином.

"Чоловіка оголошено в розшук у зв’язку із його виїздом за межі України. Наразі за клопотанням прокуратури судом видано ухвалу на його затримання з метою приводу для обрання запобіжного заходу. Також за процесуального керівництва прокурорів Франківської окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру інженеру технічного нагляду за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки", — повідомили в прокуратурі.

Як повідомляє слідство, підозрюваний проводив технічний нагляд й підписав акт про приймання виконаних будівельних робіт на дорозі, однак не перевірив належним чином повноту виконання робіт підрядною організацію.

Таким чином, державі було заподіяно збитків на загальну суму майже 1,3 млн гривень.

Слідство триває.

Нагадаємо, на Львівщині директора будівельної компанії підозрюють у заволодінні державними коштами під час спорудження мосту. Йдеться про 8,5 мільйона гривень.