• Головна
  • Новини Львівщини
  • На ремонті школи збагатився на понад 300 тис. грн: директору львівського будівельного підприємства повідомили про підозру

На ремонті школи збагатився на понад 300 тис. грн: директору львівського будівельного підприємства повідомили про підозру

Суд погодився із доводами прокурора і обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Директор одного з львівських будівельних підприємств намагався заволодіти понад 300 тисячами гривень під час ремонту школи у Пустомитах. Йому повідомили про підозру.

Про це інформує Львівська обласна прокуратура.

За даними слідства, відділ освіти Пустомитівської міської ради оголосив тендер на ремонт приміщення однієї зі шкіл. За результатами тендеру із підприємством, яке очолював підозрюваний, уклали договір.

"З метою заволодіння бюджетними коштами, фігурант підробив офіційні документи із завищенням даних щодо обсягів виконаних робіт, внаслідок чого заволодів понад 300 тис. грн. Суд погодився із доводами прокурора і обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", — йдеться у повідомленні.

Слідство триває.

Нагадаємо, у Львові привласнили близько 2 мільйонів гривень на медичному обладнанні.  Наразі їх повернули до львівського бюджету.