Внаслідок ДТП у Львівському районі травмувалися четверо людей

Один із водіїв виїхав на зустрічну смугу та спричинив ДТП

9 серпня поблизу села Зубра Львівського району на автодорозі Київ-Чоп сталася ДТП. Внаслідок аварії травмувалися чотири людини.

Про це пише Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці встановили, що 27-річний житель Хмельницької області та водій автомобіля "ВАЗ 21101" не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та в'їхав у "Chery Amulet", яким керував 31-річний львів’янин.

ДТП у Львівському районі. Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Внаслідок ДТП травмовані та шпиталізовані до лікарні водій автомобіля "Chery Amulet", водій авто "ВАЗ 21101" та двоє його пасажирок: 25-річна жителька Запорізької області та 30-річна мешканка Херсонщини.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, — до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, 9 серпня у Яворівському районі трапилась ДТП — зіштовхнулися дві вантажівки. Відомо, що в аварії постраждав один із водіїв.