Перший у Львові банк грудного молока та ДТП біля Давидова: головні новини Львівщини за 7 серпня

На Львівщині радіаційний фон залишається безпечним

  • У Львівській обласній клінічній лікарні відкрили другий в Україні Банк грудного молока (перший працює у Києві). Таке вигодовування допомагає рятувати життя дітей, матері яких з певних причин не мають грудного молока, і запобігає розвитку у немовлят важких станів.
  • 7 серпня о 08:50 на трасі Рогатин — Мукачево — Івано-Франківськ сталася смертельна ДТП. Неподалік Старого Села (Давидівська ТГ) загинув 56-річний водій "Volkswagen Caddy", мешканець Яворівщини. Чоловік не впорався з керуванням і на швидкості з’їхав з дороги у кювет. Внаслідок отриманих травм чоловік загинув на місці аварії, ще до приїзду медиків. Також в аварії постраждали і дві пасажирки автомобіля. З травмами різного ступеня важкості жінок віком 52 та 65 років госпіталізували.
  • Ще одна смертельна ДТП сталася на об'їзній Львова. Аварія трапилася близько 08:50 у Пасіках-Зубрицьких, що поблизу Львова. За попередніми даними поліцї, 45-річний киянин їхав за кермом “Dacia Logan” та не впорався з керуванням. Чоловік виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажівкою “MAN”, якою керував мешканець Львівщини. 45-річний киянин загинув одразу на місці.
  • 7 серпня у Львові поліція разом з територіальною обороною затримала порушника комендантської години, який перебуває в розшуку.
  • На Львівщині радіаційний фон залишається безпечним. Це показали результати щоденного моніторингу.