• Головна
  • Новини Львівщини
  • Ремонт автодороги та відкриття відділення онкогематології: головні новини Львівщини за 1 серпня

Ремонт автодороги та відкриття відділення онкогематології: головні новини Львівщини за 1 серпня

Розповідаємо про важливі новини за добу на Львівщині

  • У дитячій лікарні Св. Миколая Першого медоб’єднання Львова запрацювало відділення онкогематології та імунології. У цьому відділенні рятуватимуть дітей з онкопатологією. Вже розгорнули 30 ліжок у палатах підвищеного комфорту для стаціонарного лікування найменших пацієнтів. У відділенні лікуватимуть діток із доброякісною та злоякісною патологією крові і лімфатичної системи (лейкемії, лімфоми, анемії, тромбоцитопенії), злоякісними новоутвореннями нирок, печінки та інших локалізацій, імунологічними захворюваннями та вродженими імунодефіцитами.
  • 1 серпня розпочали ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С140808 (Львів — Луцьк) — Полонична. Відновлюватимуть ділянку від державної автодороги Н-17 Львів — Радехів — Луцьк до села Тартак Червоноградського району. Загалом запланували відремонтувати понад кілометр покриття зазначеної дороги. Ремонтні роботи здійснюються в межах експлуатаційного утримання за рахунок коштів обласного бюджету.
  • За тиждень з 25 до 31 липня інспектори з паркування у Львові евакуювали 74 транспортні засоби. Інспектори з паркування виписали 6 715 штрафів за порушення правил зупинки/стоянки транспортних засобів. Загальна сума штрафів за тиждень склала 2 766 480 гривень.
  • У пункті пропуску “Краківець” відновили рух легкових автомобілів. Зокрема, відновили рух легкових автівок на виїзд до Польщі. Для перетину кордону легковими авто тут встановили 6 павільйонів прикордонно-митного контролю та облаштували накриття для комфортного перетину кордону громадянами. Облаштування термінала для пропуску пасажирських автобусів ще триває. Про відновлення руху автобусів на виїзд до Польщі прикордонна служба повідомить додатково.