Міноборони Чехії облаштує на Львівщині тренувальну базу та дві компанії

Козицький подякував чехам за неоціненну допомогу

На Львівщині з'являться нова тренувальна база та дві чеських компанії. Місце, де їх облаштують, вже відвідала делагація Міністерства оборони Чеської Республіки.

Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький.

"Напередодні мав зустріч з делегацією Міністерства оборони Чеської Республіки на чолі з радником зі зовнішньої політики та політики безпеки Чехії Томашем Поярем. У складі делегації був також заступник Міністра оборони Томаш Копечни. Делегація відвідала одну з локацій на Львівщині, разом двома чеськими компаніями на ній облаштують тренувальну базу", — зазначив Козицький.

Максим Козицький з чеською делегацією. Фото: ЛОВА

Посадовець запропонував представникам делегації підготувати перелік компаній, які зацікавлені, щоб вийти на український ринок.

Також він подякував чехам за постійну підтримку. Саме Чехія стала одним з найбільших донорів зброї для України з початку російського вторгнення, передала танки, гелікоптери та інше військове спорядження. Також ця країна прийняла значну кількість українських біженців. Зараз це до 6% від населення Чехії.

Нагадаємо, у центрі Яворова на Львівщині відкриють сучасний майданчик. Облаштування нового простору для маленьких містян вже вийшло на фінішну пряму