На Львівщині оштрафували одного з приватних перевізників

Загальна сума виписаних штрафів перевищує 37 тисяч грн

У Львівській області оштрафували одного з приватних перевізників за порушення правил перевезення пасажирів. Зокрема, йдеться про відсутність дозвільних документів та недотримання графіка відпочинку водія.

Про це повідомили в управлінні транспорту та зв'язку Львівської обласної військової адміністрації.

Відомо, що порушення під час чергового рейду виявили працівники управління транспорту та зв'язку Львівської ОВА разом зі співробітниками відділу державного нагляду (контролю) у Львівській області Державної служби України з безпеки на транспорті. За результатами перевірки було складено три акти стосовно зафіксованих порушень

Зокрема, йдеться про порушення двох статей Закону України "Про автомобільний транспорт", а саме: статті 39 (відсутність дозвільних документів) та статті 53 (відпочинок водія). Перевізник отримав штрафи в розмірах 17 000 та 19 680 грн відповідно.

"Окрім цього, склали один припис за порушення статті 34 (тріщина лобового скла, в разі виявлення повторного порушення, тягне за собою накладення штрафу 680 грн)", - зазначають в управлінні транспорту та зв'язку ЛОВА.

Фото: Львівська ОВА

У обласній адміністрації нагадують, що рейдової перевірки мають систематичний характер. В разі виявлення фактів неналежного надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, зареєструвати своє звернення можна за коротким номером "Гарячої лінії області" – 112.

Нагадаємо, У Львові міська рада оштрафувала три автотранспортні приватні підприємства, чиї водії завчасно з’їхали з маршрутів під час зливи та грози п'ятого липня.