На пунктах пропуску Львівщини черги на в'їзд до України

Найбільш завантаженими залишаються пункти пропуску "Краківець" і "Рава-Руська" на кордоні з Польщею

На частині прикордонних пунктів пропуску у Львівській області спостерігають черги вантажівок та легкових авто на заїзд до території України з Польщі.

Про це повідомляють у Державній митній службі України.

Станом на 10 липня на кількох пунктах пропуску продовжувались ускладнення при перетині кордону через значний наплив транспорту.

Зокрема, на кордоні з Польщею у пункті пропуску “Ягодин — Дорогуськ” очікують по 400 вантажних авто на в‘їзд і виїзд до України, “Краківець — Корчова” 660 вантажівок на в‘їзд і 60 на виїзд, “Рава-Руська-Гребенне” — 550 вантажівок на в'їзд і 150 — на виїзд, “Шегині-Медика” — 170 вантажівок і 80 легкових на в'їзд, 150 вантажівок на виїзд.

[caption id="attachment_39904" align="aligncenter" width="1024"] Фото ілюстративне
Джерело: ДПСУ[/caption]

Крім того, на кордоні з Румунією наразі завантажені у на в'їзд та виїзд пункти пропуску "Порубне - Сірет” (понад 200 вантажівок очікують у черзі в обидва боки), а також “Орлівка - Ісакча” (250 вантажівок на в'їзд і 350 - на виїзд). Також  близько сотні вантажівок очікує у черзі на виїзд з України на кордоні з Угорщиною на пункті пропуску "Тиса-Захонь".

Нагадаємо, через скасування закону про пільгове розмитнення на початок липня у пунктах пропуску на кордоні України з державами ЄС утворились черги з легкових авто.