• Головна
  • Новини Львівщини
  • Зниження кількості ДТП в області та відомий австрійський лікар у Львові: головні новини Львівщини за 8 липня

Зниження кількості ДТП в області та відомий австрійський лікар у Львові: головні новини Львівщини за 8 липня

У Малих Грибовичах біля Львова двоє дітей загинули під час пожежі в житловому будинку

  • Від початку року кількість ДТП на Львівщині знизилась на 30%. Упродовж січня-червня цього року на дорогах області поліцейські зафіксували 3937 автопригод, що на 29,08% менше, ніж за аналогічний період минулого року. З них 713 аварій із постраждалими, в яких травмувалося 975 осіб та загинуло 103 людини. На жаль, кількість летальних випадків, у порівнянні з минулим роком, зросла на 10,75%.
  • До Першого медичного об’єднання Львова приїде Міхаель Рудес – відомий пластичний і реконструктивний хірург обличчя та шиї із Австрії. Лікар оперуватиме та консультуватиме діток від 5-ти років із вродженими та набутими деформаціями вушної раковини. А також – робитиме реконструктивні втручання на обличчі.
  • Через проведення ремонтних робіт рухомого складу та інфраструктури низка приміських потягів рухатиметься зі змінами.  9 липня не курсуватиме поїзд № 6403/6404 сполученням Івано-Франківськ – Ворохта – Івано-Франківськ. 10 липня не курсуватиме поїзд № 6433/6434 сполученням Коломия – Івано-Франківськ – Коломия. Також 11 та 12 липня не курсуватиме поїзд № 6251/6254 сполученням Тернопіль – Підвисоке – Тернопіль.
  • У відділенні анестезіології та інтенсивної терапії лікарні Святого Пантелеймона з’явився сучасний відеоларингоскоп. Такий подарунок зробила громада словенського містечка Камник. За словами лікарів, цей прилад незамінний під час складних інтубувань та надання ургентної допомоги пацієнтам, а також дає можливість зробити детальний огляд носоглотки й горла, провести низку лікувальних процедур.
  • У Малих Грибовичах біля Львова двоє дітей загинули під час пожежі в житловому будинку. Коли виникла пожежа, в будинку разом із бабусею перебували 6-річна дівчинка та 4-річний хлопчик. Через сильне задимлення та полум’я жінка не змогла врятувати дітей.