Дрогобич передав на фронт машини, квадрокоптери та тепловізор

Також захисникам відправили десять бронежилетів та футболки з українською вишивкою

Українським захисникам на фронт передали дві машини, два квадрокоптери, тепловізор, десять бронежилетів та футболки з українською вишивкою.

Про це повідомляє Львівська обласна військова адміністрація.

Фото: Дрогобицька РВА

Необхідну допомогу для військових зібрали завдяки співпраці Дрогобицької РВА та Благодійного фонду "КОЛО" в межах ініціативи очільника Львівської ОВА Максима Козицького "1000 автомобілів свободи".

"Коли розподіляємо допомогу, чудово усвідомлюємо те, що хлопці родом з територій, де зараз, на щастя, не ведуться активні бойові дії, мають можливість отримати й отримують допомогу в рази швидше, оскільки їх рідні та друзі оголосять збір коштів та зможуть швидко купити автівку хоча б одну на роту. І це говорить про те, що кожен воює на своєму фронті. Але є бійці, які зараз мужньо захищають свій дім, безпосередньо місто чи село, у якому жив останні роки і їм немає кому допомогти, бо рідні зібрали все, що помістилось в одну сумку, і поїхали в більш безпечне місце, де немає обстрілів. Це той самий Краматорськ чи Слов‘янськ. Тому холодний розум під час розгляду запитів від військових на першому місці. Але про земляків ніхто не забуває", — наголосив начальник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк.

Окрім цього, днями гуманітарна допомога з Дрогобиччини у вигляді продуктів та першочергово необхідних речей вирушила до Миколаєва.

Читайте також: