У ДТП біля Пустомитів "Шкода Фабіа" з'їхала на узбіччя і перекинулася, постраждала пасажирка

20-річний місцевий мешканець не впорався з керуванням

1 липня на автодорозі "Львів-Меденичі" неподалік міста Пустомити Львівського району сталася ДТП, повідомляє Поліція Львівщини.

Водій автомобіля "Шкода Фабіа", 20-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням та з’їхав на узбіччя і перекинувся.

Внаслідок автопригоди травмувалася пасажирка авто, також жителька міста Пустомити, ровесниця водія. Її доставили у лікарню.

"За фактом слідчі відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", — йдеться в повідомленні.

Додамо, за минулу добу у Львівській області сталось 26 дорожньо-транспортних пригод. Загиблих та травмованих, окрім пасажирки "Фабіа", немає.

Нагадаємо, 30 червня, на вул. Княгині Ольги у Львові трапилася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися одразу 5 легкових авто.