Біля Львова нетверезий водій розбив машину та відправив до лікарні двох людей

Вчора, 26 червня, по обіді на автодорозі "Київ-Чоп" неподалік села Зубра Львівського району, трапилась ДТП. Як наслідок - побиті машини та двоє людей з травмами у лікарні. Про це повідомляє поліція Львівщини.

"Водій автомобіля "ЗАЗ Сенс", 28-річний мешканець району, скоїв зіткнення з мікроавтобусом "Фольксваген" під керуванням 41-річного мешканця Львівщини, який їхав попереду. Після удару "Фольксваген" по інерції зіткнувся з легковиком "Форд", яким керував 29-річний львів’янин", -розповідають в поліції.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій "ЗАЗу", а також водій та 39-річна пасажирка мікроавтобуса – вони були доставлені у лікарню.

"Було встановлено, що водій "Сенсу" керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння", - додають правоохоронці.

За фактом аварії поліція порушила кримінальне провадження. За водіння у нетверезому стані та порушення ПДР винному загрожує - позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.