Стрийська громада зустріне двох загиблих захисників

Від артилерійських обстрілів на Донеччині загинули Євген Магомета та Михайло Мандзяк

Два військових на фронті втратила Стрийська громада. Від артилерійських обстрілів на Донеччині загинули Євген Магомета та Михайло Мандзяк.

Про це повідомляє Стрийська міська рада.

Євген Магомета був рядовим, такелажником 2 механізованого артилерійського дивізіону в/ч А0998. Він загинув внаслідок артилерійського обстрілу в районі села Спірне на Донеччині.

"Родом із села Йосиповичі, із сім’єю проживав у селі Зарічне. Захищати Україну подався у перші дні війни. Осиротіла родила. Без батька залишилося двоє дітей, без чоловіка дружина, без сина батьки. Щирі співчуття рідним. Герої не вмирають!", — йдеться у повідомленні міськради.

Михайло Мандзяк же був стрільцем зенітно-ракетного артилерійського дивізіону в/ч А0998. Чоловік брав участь в АТО, а початком повномасштабної війни поїхав на передову. Він загинув від артилерійського обстрілу на Донеччині.

"Проживав з рідними у Стрию на вул. Коссака. Щирі співчуття мамі та близьким! Герої не вмирають!", — розповідають у міськраді.

Там додають, що зустрічатимуть Героїв сьогодні у Стрию близько 13.45.

Нагадаємо, сьогодні, 23 червня, у Яворові зустрінуть траурний кортеж із тілом загиблого Героя Андрія Бачала. У місті приспустять прапори, місцеві вийдуть із квітами та лампадками.