Козловський більше не є депутатом Львівської облради: "за" проголосували 57 народних обранців

Рішення підтримали 57 депутатів

Сьогодні на засіданні Львівської обласної ради проголосували за припинення повноважень львівського підприємця та депутата Григорія Козловського. Рішення підтримали 57 депутатів.

Про це повідомляє журналістка Lviv.Media із засідання обласної ради.

Фото: ФК "Рух"

Раніше Григорій Козловський склав повноваження депутата Львівської обласної ради. У коментарі Lviv.Media він повідомив, що думка про складання повноважень у нього виникла рік тому. Відтак, широкомасштабний наступ рф лише пришвидшив ухвалення рішення.

"Насправді ця думка у мене виникла ще рік тому, і в мене вже була спроба (ред. — скласти повноваження депутата), але нерішуча. Однак ця думка мене не полишала. І у час війни, коли точно не до політики, я вирішив, що це нормальна нагода, аби не робити те, до чого не лежить твоє серце”, — розповів він.

Водночас бізнесмен зазначив, що обласна рада втратила свою актуальність як орган місцевого самоврядування.

Додамо, Григорій Козловський був депутатом Львівської обласної ради від “Європейської солідарності”. Також він є директором ТзОВ “Винниківська тютюнова фабрика” та президентом ФК “Рух”.

Свою політичну діяльність Козловський розпочав у 2003 році на довиборах до Львівської міської ради від Винників, які відбулися через неочікувану смерть депутата Андрія Можаровського. Тоді Григорій Козловський був обраний депутатом як член “Партії регіонів”.

З 2015 року він став депутатом Львівської міської ради 7-го скликання від політичної партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”. А з 2020 року депутатом Львівської облради від політичної партії “Європейська Солідарність”.