Разом із своїми синами пішов на фронт: в бою з окупантами загинув Герой Олександр Безпрозванний

10 червня, під час бою з російськими загарбниками, неподалік населеного пункту Богородичне, Краматорського району, що на Донеччині, загинув 53-річний Олександр Безпрозванний. Герой – мешканець села Басівка, що біля Львова.

"Знову болюча втрата у громаді. Отримав звістку про загибель ще одного нашого воїна…, - написав у Фейсбук голова Сокільницької громади Тарас Сулимко. - Олександр добровольцем пішов на фронт 24 лютого, у перший день масованого нападу ворога. Мінометник розрахунку".

Відомо, що на фронт Олександр Безпрозванний пішов разом із двома своїми синами. Всі разом вони захищали Україну від московської навали. На жаль, у важкому бою з ворогом Олександр загинув.

Сьогодні, 13 червня о 11:00 год у храмі Успіння Пресвятої Богородиці села Годовиця відбудеться Свята Літургія з коліноприклонними молитвами. Опісля о 13:00 привезуть Тіло загиблого і в храмі буде Парастас і Чин Похорону, - пише Твоє місто.

Вічна слава Героєві Олександру Безпрозванному!!!

Нагадаємо, під час виконання бойового завдання, у війні з російськими окупантами, 11 червня, загинув 39-річний Павло Синишин. Чоловік був родом із міста Соснівка, що у Червоноградському районі Львівської області.