Дрогобич передав два медичних автомобілі для потреб військових

Один із автомобілів місто отримало від організації "Польська місія медична"

Перша міська лікарня Дрогобича передала на фронт два медичних автомобілі. Про це розповідають у Дрогобицькій міській раді.

Один із автомобілів, а саме санітарну машину Джип марки "Nissan", місто отримало від організації "Польська місія медична". Повідомляється, що це не перша допомога, яку медицина Дрогобича отримує від польських партнерів та зокрема керівника польської організації Матея Гуральського.

"Організація "Польська місія медична" з початком війни інтенсивно підтримує Дрогобич гуманітарними вантажами. Зокрема, ми неодноразово отримували медикаменти, перев’язочні матеріали, а також ліжка, тумбочки, інвалідні візочки та крісла для потреб лікарні", - розповів керівник лікарні.

Також організація передала продукти харчування, засоби гігієни, пральні машинки тощо для переселенців, які мешкають у Ліцеї №16.

Отриманий автомобіль наповнили медикаментами та перев’язочними матеріалами і перенаправили на передову. Його отримають військовослужбовці Батальйону імені Генерала Кульчицького.

Ще один автомобіль, а саме УАЗ-452, медзаклад передав для потреб військовослужбовців частини А-1108. Разом з автомобілем також передали холодильник та морозильну камеру.