25-річний воїн з Дрогобиччини загинув на фронті

Назар Білокур походив з села Рівне, що у Дрогобицькому районі Львівщини. Захисник не дожив менше ніж 2 місяці до свого 26-го дня народження.

Назар Білокур походив з села Рівне, що у Дрогобицькому районі Львівщини. Захисник не дожив менше ніж 2 місяці до свого 26-го дня народження.

Як повідомляє Lviv.Media, інформація про загибель Назара з'явилась ще 2 дні тому, проте лише сьогодні її офіційно підтвердила влада Меденицької селищної громади, до якої входить і рідне село полеглого захисника.

Фото: Медіа Дрогобичини

Відомо, що Назар Васильович Білокур народився 13 липня 1996-го року у селі Рівне. По закінченню школи навчався у Дрогобицькому технікумі нафти і газу. Після цього здобув вищу освіту в університеті нафти й газу у місті Івано-Франківськ. Працював в ТзОВ "Галичина - Захід" - великій агарній кампанії з данськими інвестиціями, штаб-квартира якої розташована у сусідньому Стрийському районі.

Назар Білокур був напівсиротою, у нього залишились батько й брат. Як пише Медіа Дрогобиччини, воїн не встиг створити власну сім'ю. На травень у нього було заплановане весілля.

Чоловік служив у лавах Збройних Сил та з зброєю в руках захищав Україну з початком повномасштабного російського вторгнення. Деталей щодо прощання та похорону Назара Білокура громада наразі ще не повідомила. Вічна й світла пам'ять полеглому захиснику.

Додамо, у бою на Харківщині загинув 29-річний воїн зі Сколе. Ярослав Русин не дожив кілька місяців до свого 30-річчя.