Громада Яворова відправила 3 автівки та медикаменти для ЗСУ

Також для потреби 63-ї бригади, яка тримає оборону на передовій мешканці міста та навколишніх сіл передали мастило, питну воду й чимало інших товарів.

Для потреби 63-ї бригади, яка тримає оборону на передовій мешканці міста та навколишніх сіл передали мастило, питну воду й чимало інших товарів. Мешканці Яворівської громади також зібрали кошти, за які придбали позашляховики Jeep та Isuzu, та вантажний мікроавтобус Reno. Допомогу вже доставили на фронт. 

Про це повідомляє пресслужба Яворівської міської ради.

"Із села Віжомля передали для захисників машинне мастило на 15 тисяч гривень. 2 тонни питної води, продукти харчування, медикаменти, реанімаційні сумки, тонометри, бочки для літнього душу і зберігання палива та інші необхідні речі зібрані в Яворівській громади для воїнів, які стоять на захисті нашої Батьківщини", - зазначають там. 

Відомо, що допомогу для бойових побратимів доставили безпосередньо воїни 63-ї бригади. Це з'єднання Збройних Сил, в якому несуть службу багато чоловіків з Яворівщини, зараз перебуває безпосередньо в зоні бойових дій. 

Нагадаємо, як повідомляло Lviv.Media, через конфлікт між двома переселенцями у школі в Новояворівську загинув чоловік.