Громади Львівщини продовжують надсилати допомогу на фронт (фото)

Громади багатьом міст Львівщини продовжують централізовано надсилати допомогу військовим частинам, які боронять Україну безпосередньо в зоні бойових дій.

Громади багатьом міст Львівщини продовжують централізовано надсилати допомогу військовим частинам, які боронять Україну безпосередньо в зоні бойових дій. Перш за все йдеться про медикаменти для збереження здоров'я наших воїнів.

Зокрема, про черговий вантаж на фронт, організований у співпраці з фондом "Берегиня" повідомили у Бродівській міській раді.

Громада Бродів завантажила чергову партію автоаптечок для формування індивідуальних військових аптечок, адже критично необхідними для збереження життя поранених є саме препарати для надання першої медичної допомоги. 

"Сьогодні знову сформували посилки з медикаментами. Лікарський вантаж передаємо військовослужбовцям, які тримають оборону територій, що потерпають від нещадних обстрілів російських окупантів", - повідомляють у Бродівській міській раді. 

Також реанімаційні набори для захисників надіслала Яворівська міська рада. Перш за все мова про медичні вантажі для 63-ї окремої механізованої бригади, до позицій якої на передовій минулого тижня вирушили медики з Яворова.

"Яворівська міська рада за підтримки місцевих мешканців зібрала й передала їм реанімаційні набори, медикаменти і турнікети. Окрім ліків, захисникам із 63-ї бригади вдалося передати двигунне мастило та питну воду", - повідомляють в органі місцевого самоврядування.

Наразі найкритичнішим є запит бійців 63-ї бригади на питну воду, відтак громада Яворова вже готує новий вантаж.

Нагадаємо, як повідомляв Lviv.Media, за минулий тиждень  Львівська область забезпечила перевезення автомобільним транспортом понад 660 тонн гуманітарного вантажу.