Львівська облрада витратить майже 80 тисяч на обслуговування системи для голосування

Львівська обласна рада за процедурою спрощеної закупівлі уклала договір з підрядником на обслуговування електронної системи голосування "Віче". Про це редакції Lviv.media стало відомо з інформації на порталі ProZorro.

Згідно з технічним завданням, компанія-підрядник регулюватиме рівень звуку у залі засідань, контролюватиме якість зображення на табло, слідкуватиме за справністю пультів для голосування, а також займатиметься поточним ремонтом та обслуговуванням обладнання.

Окрім того, підрядник займатиметься виготовленням персональних карток депутата в разі втрати або пошкодження.

Єдиним учасником закупівлі була львівська компанія ТОВ "Регіональна інформаційно-технологічна компанія" (ТОВ "РІТЕК"), з пропозицією в розмірі 79 764 гривень, що лише на 236 гривень нижче від очікуваної вартості.

Зазначимо, згідно з реєстром юридичних осіб компанія ТОВ "РІТЕК" зареєстрована у Львові у 1997 році та має статутний капітал 4 млн гривень. Її бенефіціарними власниками є Петро Гранат, Наталія Гранат та Євгенія Нога.

Згідно з інформацією на порталі clarity-project, за результатами відкритих торгів, компанія підписала договорів на проведення будівельних робіт на загальну вартість 63 млн гривень, щодо продажу котельних установок на 5 млн гривень та надала послуг з ремонту та технічного обслуговування на 1,6 млн гривень.

Нагадаємо, Lviv.media розповідало, скільки заробляють топ-чиновники Львівської облради. Від початку року чиновники ЛОР загалом отримали 1 млн 223 тис 166 грн. За чотири місяці найбільше заробила заступниця керуючого справами обласної ради Мирослава Туркало – 275 тис 401 грн.