За тиждень Львівщина забезпечила перевезення понад 660 тонн гуманітарного вантажу

За останній тиждень Львівська область забезпечила перевезення автомобільним транспортом понад 660 тонн гуманітарного вантажу. Про це повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

"Тільки за останній тиждень повномасштабної війни Росії проти України для перевезення гуманітарних вантажів з європейських країн ЛОВА організувала та забезпечила 10 великогабаритних транспортних засобів", - розповідають Львівській ОВА.

Загалом для надання гуманітарного вантажу в різних регіонах Україні залучили 20 фур та 3 вантажних автомобілі. Допомогу доставили в Харківську, Сумську, Київську, Чернігівську, Кіровоградську, Миколаївську, Черкаську, Запорізьку, Дніпропетровську, Полтавську, Херсонську та Донецьку області.

Нагадаємо, Львівщина отримала черговий гуманітарний вантаж для пожежників від партнерів Маршалківського уряду Мазовецького воєводства Республіки Польща. Працівники Головного управління ДСНС у Львівській області мають змогу користуватись пожежною машиною, комплектами пожежної форми, мотопомпами, шлангами.