Рівень алкоголю перевищував норму у 20 разів: у Львові п‘яний водій спричинив ДТП

ДТП сталось на вулиці Пулюя

Львівські правоохоронці затримали п'яного водія, який вчинив ДТП. Рівень алкоголю в крові перевищував норму у майже 20 разів, повідомляють у Патрульній поліції Львова.

Зокрема інцидент стався вчора, близько 22-ї години. Поліцейські отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Пулюя.

Водій керуючи автомобілем Mitsubishi був неуважним, не вибрав безпечну швидкість, не впорався з кермуванням та в‘їхав у припаркований транспортний засіб Mazda.

"Прибувши за вказаною адресою, під час з’ясування всіх обставин події та перевірки документів, інспектори виявили, що 31-річний львів‘янин має очевидні ознаки алкогольного сп‘яніння", - зазначають поліцейські.

Водію запропонували пройти огляд на стан сп‘яніння за допомогою алкотестера Drager. Результат — 3,84 проміле, що майже у 20 разів перевищує допустиму законом норму.

Поліцейські склали на водія два протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та за ч. 1 ст. 130 ( Керування транспортним засобом в стані сп‘яніння) КУпАП.

Нагадаємо, поліція Львова затримала на вулиці Личаківській 27-річного жителя Львівщини, який перебував у стані наркотичного сп‘яніння. Патрульні зупинили автомобіль Mercedes-Benz та зауважили, що водій поводить себе дивно. Він представився сином священника та зазначив, що поспішає, бо його батько має високий тиск.