На Львівщині почали масові перевірки залізничних переїздів

Перевірки здійснюються стосовно дотримання норм та правил безпеки на дорогах. За необхідності біля залізничних переїздів будуть встановлені нові дорожні знаки.

У Львівській області перевіряють залізничні переїзди, а в разі необхідності біля них змінюють відповідні дорожні знаки.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної військової адміністрації.

Про планове проведення перевірок повідомили  у обласному департаменті дорожнього господарства. Залізничні переїзди проаналізують на відповідність вимог безпеки задля безпечного проїзду водіями. Обстеження здійснюють спільно представники Львівської обласної військової адміністрації, Управління патрульної поліції у Львівській області та виробничих структурних підрозділів Регіональної Філії "Львівська залізниця".

Обстеження залізничних переїздів відбуваються поетапно у різних частинах Львівщини. Так, у квітні обстежили залізничні переїзди на дорогах загального користування у Червоноградському районі Львівської області.

“Заміну та встановлення дорожніх знаків на переїздах ми включили до плану завдань з експлуатаційного утримання автомобільних доріг області. У травні перевірятимуть залізничні переїзди в Львівському та Стрийському районах”, - зазначив директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський.

Нагадаємо, як повідомляв Lviv.Media, на Львівщині передали ще ще чотири позашляховика, які отримують військові з передової. Їх передали залізничний контейнерний термінал “Мостиський Драй Порт” та West Ukrainian Business Club.