На Золочівщині футболісти зібрали майже 100 тисяч для ЗСУ

У Золочівському районі організували благодійний футбольний турнір, зібрані кошти з якого передадуть на потреби Збройних Сил України, повідомляє Львівська обласна військова адміністрація.

На турнірі вже вдалося зібрати 95,5 тисяч гривень. Кошти перехують на рахунки допомоги ЗСУ, для закупівлі автомобілів, військової амуніції та інших необхідних речей нашим українським захисникам та захисницям.

Фото: Львівська ОВА

Ідею проведення турніру запропонувало керівництво Асоціації футболу Золочівського району. Її одностайно підтримала футбольна громадськість району.

Представники футбольних команд вирішили не стояти осторонь і долучитись до підтримки наших військовослужбовців, серед яких є і гравці команд Золочівщини, що мобілізувались чи добровільно вступили до лав ЗСУ.

Участь в турнірі взяли футбольні колективи з Бродівської, Буської, Красненської, Заболотцівської територіальних громад. У майбутньому до таких змагань планують долучитись футбольні колективи з інших населених пунктів Золочівського району.

Додамо, польські лісівники передали на потреби ЗСУ 12 суперпрохідних джипів. Раніше вони передали для наших військових понад 1300 тактичних рюкзаків зі спорядженням, 35 тепловізорів для наших захисників та тонни іншого оснащення й гуманітарної допомоги, зокрема медичних препаратів, аптечок, ліків та продуктів харчування.