У боях за Україну загинув житель Сокільників

Вічная пам'ять Герою

На фронті загинув житель Сокільників Юрій Онисик. Сьогодні Героя провелу в останню пусть, пише голова сільської ради Сокільників Тарас Сулимко.

"У Великодню п'ятницю нас, десять сокільничан, поїхали по лінії фронту з великодніми подарунками. В п'ятницю ми зустрілися з Юрком, довго розмовляли. Я дивився йому в очі і не бачив там ні страху, ні переживань. Від його спокійної впевненості він мені здавався ще вищим і сильнішим. Московських нелюдів можуть перемогти і знищити тільки такі, як Юрій. Справжній воїн, справжній друг, він в останні секунди свого життя думав про побратимів. Коли їх накрили ''урагани'', всі хлопці почали застрибувати в бліндаж. Він всіх пропустив, але не встиг сховатися сам", — згадує Тарас Сулимко.

Фото Тараса Сулимка

Сільський голова зазначив, що про таких, як Юрко, будуть складати вірші і пісні. На таких, як він, на їхній самопожертві і відданості Україні формується нація.

Додамо, у бою захищаючи Україну загинув військовий 24 ОМБр ім.короля Данила, новояворівчанин Кулян Володимир-Василь. Трагедія трапилась 3 травня, поблизу села Оріхове на Луганщині.