Львівська область передала воїнам на схід тисячу великодніх наборів

Львівський обласний гуманітарний хаб передав тисячі великодніх наборів українським захисникам. Про це повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький.

Пасочки з синьо-жовтими прикрасами передали зі Стрийщини, а шинки, ковбаси й шпондер з Червоноградщини. Також наші військові отримають пляцки з патріотичними надписами з Дрогобиччини, кекси й інші солодощі зі Самбірщини.

Окрім того, пиріжки та іншу випічку передала Яворівська громада, а святкові страви Львівський район. Загалом до українських захисників на передову передали тисячу великодніх наборів.

"І це лише частина того, що приготували і передали жителі Львівщини нашим захисникам та вимушеним переселенцям, щоб вони відчули родинну атмосферу свята Христового Воскресіння", - розповів Максим Козицький.

Священники освятили страви, а діти додали до гостинців щирі патріотичні малюнки.

Максим Козицький подякував всім за величезну працю, адже попри непрості часи, ми маємо глибоку віру, що життя переможе смерть, а світло – темряву.

Нагадаємо, Укрзалізниця доставить українським захисникам одну тонну пасок до Великодня. Зокрема уже цієї неділі Україна святкуватиме Великдень. Lviv.Media розповідає перевірений рецепт паски з сиром, яка зробить ваш великодній стіл особливим.