• Головна
  • Новини Львівщини
  • "Кількість жертв була б в сотні разів більша": Козицький про ракетний удар по Яворівському полігону

"Кількість жертв була б в сотні разів більша": Козицький про ракетний удар по Яворівському полігону

Внаслідок обстрілу Яворівського полігону загинули 35 людей

13 березня прилетіли ракети на Міжнародний центр миротворчості і безпеки, який розташований поблизу міста Яворів, що у Львівській області. Водночас очільник Львівщини Максим Козицький каже, що під час війни ракета може влучити у будь-який об'єкт. Про це повідомляє Zaxid.net.

"Удар може бути по будь-якій військовій частині і по будь-якому об’єкту. Як показує реальність цієї війни, ворог не особливо перебирає, по чому вдарити – чи це житловий будинок, лікарня, пологовий будинок, об’єкт критичної інфраструктури чи центр миротворчості. Хочу сказати, що та кількість людей, яка на той момент там перебувала, була набагато більшою", — зазначив Максим Козицький.

Удар по Міжнародному центру миротворчості і безпеки не був сюрпризом, та все ж кількість жертв дійсно велика. Та попри це, за словами очільника області, якби не було повітряної тривоги, їхня кількість була б більшою.

"Кількість жертв вражаюча не лише по Яворівському полігону, але і загалом вражає кількість мирних людей, які загинули у цій війні. Ворог не воює з українською армією, він воює з українським народом. Це треба брати до уваги", — каже посадовець.

Нагадаємо, окупанти нанесли авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки ще 13 березня. Внаслідок обстрілу Яворівського полігону загинули 35 людей. За попередніми даними було випущено більше 30 ракет.