У Львівській області збудують сільзавод

Завод вироблятиме 100 тисяч тонн солі в рік

У Львівській області з'явиться сільзавод. Розмістять його у Трускавецькій громаді. Про це повідомляє Львівська обласна військова адміністрація.

"Трускавецька міська рада прийняла рішення про розміщення підприємства з виробництва харчової солі "Екстра" ТОВ "Укрінвестсистем" в селі Модричі. Планується, що потужність Модрицького сільзаводу становитиме 100 тисяч тонн солі в рік", — пише Львівська ОВА.

Крім цього, до Трускавецької територіальної громади планують перенести виробництво молочної продукції з Кривого Рогу – на базі молокозаводу "Карпатські луки".

Відомо, що станом на сьогодні на Львівщину переїхали майже 50 підприємств.

Серед релокованих компаній переважають підприємства харчової, хімічної, легкої, меблевої промисловості та деревообробки. Також це компанії у галузях будівництва, машинобудування, металообробки. Загалом, відділ інвестиційної політики вже опрацював майже три сотні заявок на переїзд від підприємців.

Додамо, нещодавно до Львівщини переїхав один з найбільших виробників матраців в Україні. Повноцінне виробництво матраців на новому місці вже розпочнеться за тиждень або два, коли перевезуть усе необхідне обладнання.

Нагадаємо, до Львова переїхав Gemini Espresso — один з найпопулярніших виробників, що 25 років поспіль пропонує українцям натуральні каву та чай. Про те, чому підприємство обрало переїзд на Львівщину, читайте у матеріалі Lviv.Media.