На Львівщині шукають інвесторів для впровадження Е-квитка

Документи від інвесторів прийматимуть до 4 березня

Львівська облдержадміністрація оголосила конкурс з відбору інвестора для впровадження в області автоматизованої системи обліку оплати проїзду.

Впроваджуватимуть Е-квиток у приміських та міжміських автобусних маршрутах, що проходять територією більше двох територіальних громад. Йдеться про 50 перевізників та 1 047 автобусів, які їздять на 499 автобусних маршрутах.

Проведуть конкурс 10 березня, а документи від інвесторів прийматимуть до 4 березня. Для участі в конкурсі необхідно подати два конверти документів.

В першому конверті необхідно надати копію Статуту, документи, що свідчать про реєстрацію юридичної особи або фізичної особи підприємця. Також необхідно надати довідку із Державної фіскальної служби, підтвердження повноважень представника на участь у конкурсі та на укладання інвестиційного договору.

У другому конверті необхідно подати документи, які безпосередньо стосується впровадження Е-квитка. Йдеться про програму поетапного запровадження, термін дії договору з експлуатації та функціонування автоматизованої системи обліку оплати проїзду.

Окрім того, потрібно додати інформацію про досвід промислової експлуатації Е-квитка в містах України. Також Львівська облдержадміністрація просить вказати структуру та розмір винагороди за впровадження Е-квитка у відсотковому співвідношенні від вартості квитка.

У документах інвестори повинні вказати демонстрацію роботи Е-квитка у форматі фотографій, відео, графіків, схем тощо.

Весь список необхідних документів для участі в конкурсі можна дізнатись тут.

До участі в конкурсі не допускаються компанії у яких майно перебуває в податковій заставі, компанії-банкрути, діяльність яких припинена.

Також компанія, яка намірена брати участь в конкурсі, повинна мати матеріально-технічну базу та досвід впровадження чи обслуговування Е-квитка.

Нагадаємо, Lviv.media розповідало, що електронний квиток у Львові запустили 13 січня. Поки що скористатися е-квитком можуть лише пільговики та учні.

Власне, віднедавна документи для отримання учнівської транспортної картки можна подати у навчальних закладах. Для того, щоб отримати картку, необхідно подати необхідні документи відповідальній людині, яка збиратиме всі необхідні документи. Також за виготовлення картки потрібно заплатити 60 гривень.