У перші дні 2022 року пункти вакцинації на Львівщині не працюватимуть

Після свят графік роботи центрів вакцинації нормалізується

Першого та другого січня усі центри та пункти вакцинації від коронавірусу в Україні тимчасово не працюватимуть. В інші ж дні січня точки вакцинації працюватимуть згідно зі звичним графіком.

“Пункти та центри вакцинації населення проти COVID-19 1 та 2 січня працювати не будуть. У перші дні після святкування Нового року ми даємо можливість відпочити медичним працівникам. Водночас в решту інших днів пункти вакцинації працюватимуть за звичайним розкладом”, — пояснила заступниця міністра охорони здоровʼя Марія Карчевич.

Заступниця міністра нагадала, що дізнатися графік роботи та записатися на щеплення можна на сайті vaccination.covid19.gov.ua або через контакт-центр МОЗ за номером 0 800 60 20 19

Додамо, нещодавно в Україні виявили штам Омікрон. Менш, ніж за місяць він поширився у 77 країн світу. Лікарі кажуть, що новий штам є ще заразнішим, ніж Дельта.

Нагадаємо, двічі вакциновані громадяни можуть отримати “президентську тисячу”. Офіційні виплати коштів стартували ще 19 грудня. На що українці найбільше витрачають тисячу розповідаємо тут.