На трасі біля Львова в ДТП зіткнулися маршрутка та BMW

Аварія сталася на трасі неподалік Лапаївського лісу

У суботу, 26 жовтня, на трасі біля Львова в ДТП зіштовхнулися автомобіль BMW та маршрутка. Внаслідок аварії легковик знесло з дороги. Інформація щодо постраждалих уточнюється. Про це повідомили у Оброшинській територіальній громаді.

Інформацію LVIV.MEDIA також підтвердили у ДСНС Львівщини. Аварія сталася на трасі Львів–Самбір неподалік Лапаївського лісу. Там зіштовхнулися легковик BMW та маршрутка №722, яка курсує зі Львова до Дрогобича. З опублікованих на офіційній сторінці громади фото, видно, що після зіткнення легковик знесло з дороги у кювет. Також у BMW спрацювали подушки безпеки. Крім цього, видно, що у маршрутки відірвало ліве переднє колесо та сильно пошкоджена нижня ліва сторона кузова. Поки невідомо чи були в автобусі на момент зіткнення пасажири — у поліції Львівщини з’ясовують інформацію щодо постраждалих.

Фото з місця ДТП

На місці аварії рятувальники Оброшинської добровільної пожежної команди ліквідовували наслідки зіткнення. Надзвичайники регулювали рух, прибрали розлиту солярку та очистили дорогу для подальшого проїзду. Правоохоронці встановлюють обставини та причини ДТП.