Керівницю львівської лікарні звільнили після затримання завідувачки на хабарі

Марту Соколовську звільнили з посади головної лікарки 1-ї міської лікарні імені Князя Лева

У Львові звільнили керівницю лікарні, у якій 73-річну завідувачку відділення затримали на хабарі. Крім того, генеральному директору Львівського ТМО №2 Андрію Миськіву оголосили догану. Про це 27 жовтня повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Гендиректор ТМО №2 отримав догану

Йдеться про керівницю 1-ї міської лікарні імені Князя Лева на вул. Ужгородській — Марту Соколовську. У мерії зазначили, що її звільнили із займаної посади після того, як її працівницю затримали на хабарі. Раніше LVIV.MEDIA повідомляли, що СБУ викрила 73-річну завідувачку відділення Першої міської лікарні Марію Мазур, яка за 3 тис. доларів виготовляла довідки про непридатність до служби. За гроші лікарка обіцяла вплинути на посадовців МСЕК, щоб вони погодили встановлення групи інвалідності. Тоді у лікарні, відділенні алергології та адміністрації ТМО №2 LVIV.MEDIA відмовилися коментувати ситуацію.

Фото затримання Марії Мазур

Також відомо, що окрім керівниці лікарні, генеральному директору Львівського другого територіального медоб’єднання Андрію Миськіву, до якого до якого належить лікарня на Ужгородській, оголосили догану. Нагадаємо, у затриманої на хабарі 73-річної львівської лікарки Марії Мазур знайшли 2 млн грн.