Вранці у Львові знову виникла пожежа на території автобусного заводу

Займання виникло у приміщенні, де було багато скловати

Вранці 24 жовтня у Львові сталася масштабна пожежа на території колишнього Львівського автобусного заводу. Через велику кількість скловати у районі займання був густий чорний дим. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Це вже друга пожежа на ЛАЗі цього місяця

Як уточнили у мерії, пожежа виникла близько 07:00 ранку на одному з підприємств, що орендувало приміщення на території Львівського автобусного заводу. Площа займання склала 400 квадратних метрів. У ДСНС Львівщини зазначили, що рятувальники прибули на місце за підвищеним номером виклику.

“Пожежа трапилась на виробництві, площею 400 кв.м. Саме в цьому приміщенні було багато скловати, тому був сильний дим від пожежі”, — повідомили у міськраді.

Фото з місця пожежі

Станом на 8:30 рятувальники погасили займання, ніхто з людей не постраждав. Деталі про причини пожежі зʼясовують. Пожежу гасили 42 рятувальники та 10 одиниць спецтехніки. Нагадаємо, у ніч на середу, 16 жовтня, у Львові виникла масштабна пожежа на території автобусного заводу. Вогонь виник на складах, пожежу гасили 88 рятувальників.