У Львові 11-річну дівчинку вразило струмом під час селфі на даху потяга

Дитину госпіталізували в лікарню святого Миколая

У Львові 11-річну дівчину вдарило струмом після того, як того, як вона спробувала зробити селфі на вагоні потяга. Зараз дитина перебуває в лікарні з опіками. Про це 21 жовтня повідомила поліція Львівської області.

Нещасний випадок стався 20 жовтня. О 18.40 до поліції надійшло повідомлення про те, що дитина впала з вагона потяга та травмувалась. Як встановили правоохоронці, неповнолітня львів’янка з подругою пішли на залізницю, аби зробити селфі. Коли дівчинка піднялась на вагон, то отримала ураження струмом, знепритомніла та впала на землю. Її приятелька зателефонувала мамі, яка й викликала швидку допомогу.

Дитину з діагнозом “ураження електричним струмом 2-3 ступеню” госпіталізували до лікарні святого Миколая. Як повідомила LVUV.MEDIA речниця Центру екстреної медичної допомоги Тетяна Андрєєва, дитину госпіталізували з опіками обох долонь та однієї ступні. Стан її здоров’я середньої важкості. Наразі життю та здоров’ю дівчинки нічого не загрожує.

Згодом у пресслужбі Першого ТМО LVIV.MEDIA розповіли, що дитину у стабільному стані перевели на амбулаторне лікування, щоб підготувати до подальшого оперативного втручання на правій стопі. Всього дівчинка отримала опіки 1% тіла.