Промислову землю в селі біля Львова продали за 5 млн грн

Землю вдалося продати майже вдвічі дорожче стартової ціни

На аукціоні у середу, 16 жовтня, Зимноводівська сільрада продала промислову земельну ділянку в селі біля Львова. За 5 млн грн землю викупив підприємець, який займається роздрібною торгівлею у Мостиському районі. Про це йдеться на сторінці аукціону на сайті Prozorro.Sale.

Земельна ділянка площею 0,1768 га розташована у Холодновідці та призначена під розміщення та експлуатацію об'єктів дорожнього сервісу. Стартова ціна за землю, яку зазначила Зимноводівська сільрада, — 2 376 192 грн, однак продали ділянку майже вдвічі дорожче.

Переможець перебив ставку суперника на 500 грн

За право придбати промислову землю позмагалися троє учасників: ТОВ “Будкомплект-ЛТД”, Компанія Трансресурс та Роман Бутитер. На етапі початкових ставок найбільшу суму запропонував Бутитер — 3 377 000 грн. Тим самим здобув перевагу — право останнього ходу в кожному з раундів та можливість бачити ставки суперника. Однак вже в першому раунді підприємця наздогнала Компанія Трансресурс із ставкою 3,9 млн грн, та Роман Бутитер запропонував на півсотні гривень більше. Вже в другому раунді ціна за землю зросла до 4,5 млн грн. Врешті переміг в аукціоні Бутитер, перебивши ставку суперника на 500 грн. Так землю продали за 5 000 500 грн.

За даними аналітичної системи YouControl, Роман Бутитер зареєстрований як підприємець у селі Крисовичі, що у Мостиському районі. Займається роздрібною торгівлею у неспеціалізованих магазинах, а також виробництвом інших готових металевих виробів.

Нагадаємо, того ж дня, 16 жовтня, Зимноводівська сільрада продала ще одну промислову землю біля Львова. За 4,6 млн грн ділянку викупила електромонтажна фірма.