Патрульні склали три протоколи на львів’янина за п’яну аварію на Сихові

Нетверезий чоловік сів за кермо чужого авто і скоїв ДТП

Патрульні поліцейські знайшли 34-річного львів’янина, який на вихідних скоїв ДТП на Сихові. Внаслідок зіткнення на стоянці пошкоджень зазнав сусідній автомобіль. Про це 14 жовтня повідомила Патрульна поліція Львівської області.

Аварія сталася на вихідних на паркінгу на проспекті Червоної Калини у Львові. У поліцію поступило повідомлення від власника Volvo, який виявив механічні пошкодження свого автомобіля. За допомогою камер спостереження інспектори встановили, що ушкодження виникли внаслідок зіткнення, яке під час виїзду зі стоянки скоїв водій Ford Focus. Зв'язавшись із власником автомобіля, правоохоронці дізналися, що за кермом автівки був його друг.

Показник на драггері

Винуватець ДТП приїхав на місце події. Під час спілкування із 34-річним водієм патрульні виявили у нього ознаки сп'яніння. Він погодився пройти перевірку за допомогою приладу Драгер. Результат — 1,54 проміле. На водія інспектори склали три протоколи за порушення ПДР, що призвело до ДТП, за залишення місця аварії та за керування автомобілем у стані сп'яніння.