Біля Львова зіткнулися бензовоз і легковик: рух ускладнений, є постраждалі

ДТП сталося біля Пасік-Зубрицьких — патрульні організували реверсний рух

У суботу, 12 жовтня, на об'їзній дорозі біля Львова бензовоз зіштовхнувся з легковим авто. Аварія сталася біля Пасік-Зубрицьких — там тимчасово обмежений рух. Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Один із водіїв у лікарні

Як уточнили патрульні у коментарі LVIV.MEDIA зіштовхнулися легковик Volkswagen Golf та бензовоз DAF. За даними поліції, аварія сталася на дорозі М-06, поблизу населеного пункту Пасіки-Зубрицькі, в районі, так званої, Малої Швейцарії. З опублікованих поліцією фото видно, що легковик сильно пошкоджений, особливо передня частина кузова. У авто спрацювали усі подушки безпеки. Бензовоз DAF після зіткнення частково з'їхав з дороги та перекрив одну смугу руху. Інша вантажівка, що на фото об’їжджає місце аварії.

Фото з місця ДТП

За попередньою інформацією, яку LVIV.MEDIA підтвердили патрульні, одного із водіїв медики госпіталізували до лікарні. Дані про інших потерпілих наразі встановлюють. На місці ДТП працюють усі необхідні служби, а патрульна поліція організувала реверсний рух. регулює рух.

Нагадаємо, 11 жовтня, на обʼїзні біля Львова, в районі села Чишки, на дорозі “Київ — Чоп” трапилась масова ДТП. Зіткнулися — автобус міжнародних перевезень “Варшава — Одеса”, вантажівка “Нової Пошти” та кількох легкових автомобілів. Внаслідок аварії загинуло щонайменше троє людей та 35 людей отримали травми різного ступеня тяжкості. У лікарнях Львова досі залишилися 11 постраждалих від цієї ДТП.